Velkommen til two livingrooms

Art Fellow by Louise Thomine

Jeg fandt de fineste billeder på instagram. Og fandt ud af kunstneren bag disse fine billeder er Louise Thomine. De fine billeder i serien af art fellow er en meget feminin, japansk-inspirerede kvinde. Louises værker er blandt mine absolutte favoritter. Hendes kunstværker er nytænkende, man bliver helt betaget af dem. De ville passe så fint ind til det moderne hjem, der ønsker kunst med kant.

Kort om Louise på 42gallery.com

“Louise Thomine debuterede i starten af 2012 med alter ego’et “Art Fellow”.

Den japansk-inspirerede Art Fellow-kvinde er en hyppig genganger i Thomines kunst. I kraft af sine evigt lukkede øjne afføder hun hos beskueren ofte en udefinerbar tanke, følelse, nysgerrighed eller et ønske om, at kunne se ind i hovedpersonens tanker. Art Fellow leger med hele følelsesregistret, hvor eftertænksomhed og visuel dynamik giver beskueren stof til eftertanke.

Værkerne er, udover at være æstetisk smukke, også kommunikerende og konfronterende. I de feminine og skrøbelige stregtegninger ligger der både erotiske og provokerende undertoner.”

Billedet er lånt fra "Thomine & ART Fellow"' facebook side

Billedet er lånt fra “Thomine & ART Fellow”‘ facebook side

 Nedenunder er der tre billeder der blot et lille udpluk af de mange fantastiske billeder kunstneren Louise Thomine har kreeret. Jeg er stor fan af billederne!

" FLYING "

” FLYING “

" Carnival "

” Carnival “

tumblr_mrho4xxxUm1rsj52uo1_500

“Weightless”

 Priserne er fundet på Louise Thomines Facebook side

A4 – 300 kr.
A3 – 450 kr.
50 x 70 – 700 kr.
70 x 100 – 1200 kr.
Ved bestilling og forespørgsel : thomine.thomine@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til two livingrooms